Yleinen

Turvallisuusviikko 13. – 17.5.2024

Rakennusliike R. Lempisellä ja RT:n jäsenyrityksissä vietetään Turvallisuusviikkoa 13. – 17.5.2024. Viisaat kypärät yhteen -kampanjan myötä haluamme muistuttaa, että turvallisuus on jokaisen työpaikalla työskentelevän asia.  Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme!

Kuopiossa K-Citymarket Päiväranta ja K-Supermarket Petonen uudistuvat. Pääurakoitsijana Rakennusliike R. Lempinen Oy

K-ryhmä uudistaa vahvasti verkostoaan. Useita rakennushankkeita on käynnistetty eripuolilla Suomea. Myös Kuopiossa tapahtuu. Rakennusliike R. Lempinen Oy, joka keskisessä Suomessa ja Pohjois-Savon alueella tunnetaan laadukkaasta liikerakentamisestaan, on käynnistänyt Kuopiossa kaksi hanketta.  Päivärannassa Rakennusliike Lempinen saneeraa K-Citymarketin. Hankkeen kustannusarvio on lähes 10 miljoonan euron luokkaa. Petosen kaupunginosassa puolestaan uudistetaan K-Supermarketia noin 4 miljoonan euron edestä.  K-Citymarket …

Kuopiossa K-Citymarket Päiväranta ja K-Supermarket Petonen uudistuvat. Pääurakoitsijana Rakennusliike R. Lempinen Oy Lue lisää »

Avainlippu-merkki myönnetty Rakennusliike R. Lempinen Oy:lle 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Rakennusliike R. Lempinen Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.  Avainlippu-merkki kuvastaa suomalaisille tutkimuksen mukaan mm. seuraavia asioita: suomalainen, luotettava, laadukas, vastuullinen, rehellinen, työllistävä, kestävä, arvovalinta. Hankinnat suomalaisiin yrityksiin Suositaan suomalaisia, vastuullisia valintoja!

Scroll to Top