Kuopiossa K-Citymarket Päiväranta ja K-Supermarket Petonen uudistuvat. Pääurakoitsijana Rakennusliike R. Lempinen Oy

K-ryhmä uudistaa vahvasti verkostoaan. Useita rakennushankkeita on käynnistetty eripuolilla Suomea. Myös Kuopiossa tapahtuu.

Rakennusliike R. Lempinen Oy, joka keskisessä Suomessa ja Pohjois-Savon alueella tunnetaan laadukkaasta liikerakentamisestaan, on käynnistänyt Kuopiossa kaksi hanketta. 

Päivärannassa Rakennusliike Lempinen saneeraa K-Citymarketin. Hankkeen kustannusarvio on lähes 10 miljoonan euron luokkaa. Petosen kaupunginosassa puolestaan uudistetaan K-Supermarketia noin 4 miljoonan euron edestä. 

K-Citymarket Päiväranta kokee perusteellisen remontin. Myymälän miljöö uudistuu kalusteita myöten. Saneerauksessa suoritettavat sisäiset tilaratkaisut mahdollistavat rakentaa marketia uusimpien energiaystävällisten ratkaisuiden pohjalta miellyttävämmäksi ja väljemmäksi asioida. Valmistuttuaan Päivärannan K-Citymarket tulee olemaan moderni laajojen valikoimien päivittäistavarakauppa.

K-Supermarket Petosen remontissa kauppa uusitaan kokonaisuudessaan talotekniikkaa, palvelutiskiä ja takatiloja myöten. Kalusteet ja laitteet vaihtuvat energiaa säästäviin. Remontissa kauppaan tulee uusi myös kahvipiste. 

Rakennusliike Lempinen on erikoistunut liiketilasaneerauksiin, joissa yritysten ei tarvitse laittaa kauppojensa ovia kiinni tilamuutosten ja rakennustöiden ajaksi. Näin ollen myös Kuopion K-Citymarket sekä K-Supermarket voivat palvella asiakkaitaan koko remontin ajan normaalisti.

Scroll to Top